Dit vinden wij ook belangrijk

  • Innovatief, duurzaam, circulair
  • Thuis in de stad
  • Mensen maken VIOS
  • Kwaliteit en service
  • Sociaal en MVO

Innovatief, duurzaam, circulair

We zitten middenin in een energietransitie en klimaatdoelen worden steeds urgenter. De bouwsector moet en gaat daarin mee, met VIOS als een van de koplopers. Circulariteit, verduurzamen en een efficiënte manier van werken zijn standaard onderdeel van onze aanpak. Daarbij denken we altijd integraal vanuit de gebruiker, de eigenaar, het gebouw, de omgeving en de toekomst.

Lees meer

Thuis in de stad

VIOS is in 1934 opgericht in Utrecht en we zijn altijd in en aan de stedelijke omgeving blijven werken. Naast Utrecht hebben we ook vestigingen in Amsterdam, Arnhem en Houten. We kennen de wijken, de gebouwen en de mensen. Omdat veel van onze medewerkers in de stad wonen waar ze werken, zijn we altijd dichtbij, verliezen we geen tijd met reizen en beperken we onze uitstoot.

Lees meer

Mensen maken VIOS

Voor iedere opdrachtgever formeren we altijd een dedicated en slagvaardig team, waarbij de directie zelf van tekentafel tot steiger betrokken is en meedoet. Bouwen blijft mensenwerk en we koesteren onze vakkundige vaklieden. We garanderen continuïteit in kennis en ervaring, onze medewerkers en onze co-makers hebben een lang track record in de bouw en bij VIOS.

Lees meer

Kwaliteit en service

Kwaliteit, dat is de dingen in één keer goed doen. Vanzelfsprekend borgen we kwaliteit en veiligheid met onze NEN-EN-ISO en andere certficeringen. Standaarden die we ook van onze onderaannemers en co-makers eisen. Daarnaast verankeren we de zorg voor resultaat en kwaliteit met onze checklists en keuringsplannen. En met onze servicegerichte aanpak.

Lees meer

Sociaal en MVO

Als sociaal familiebedrijf dragen we graag bij aan een betere en eerlijkere wereld. We investeren in opleiding en werk voor stagiaires, leerlingen, zij-instromers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook werken we met Jinc en Wij3.0 voor korte stages of werkplekken. En we doen mee aan 'Miss Maintenance', een initiatief om meer vrouwen te interesseren voor het bouwvak.

Lees meer