Op vrijdag 4 september 2020 opende Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg het gloednieuwe ‘KonneKt restaurant, bar en lounge’. Om het te realiseren werd een stuk nieuwbouw aan het oude gebouw geplakt. Het conferentiehotel heeft nu meer zitplaatsen in het restaurant én een verbeterde logistiek waardoor er meer mogelijk is in het organiseren van evenementen en conferenties. Eyecatcher is het panoramische uitzicht op de bostuin.

VIOS verzorgde de bouwkundige werkzaamheden voor dit project vanuit vestiging Arnhem. 

Arjan Schothorst, directeur VIOS Utrecht: “Het resultaat is prachtig. Het oogt heel natuurlijk en past perfect in de omgeving, echt knap werk van de architect. Onze uitdaging was om dit project binnen zes maanden te realiseren. We waren verantwoordelijk voor alle bouwkundige werkzaamheden, de planning en de uitvoering. Door dingen slim in te richten is het gelukt en heeft iedereen zijn werk goed kunnen doen. Bij de bouw hebben we een put gebouwd, geïnjecteerd. Dat is niet iets wat we dagelijks doen, maar we hebben laten zien dat we dat heel goed kunnen.”

Rene Giel, directeur Kontakt der Kontinenten: “De realisatie van het restaurant is echt een lichtpuntje in deze soms toch wel donkere tijden. We zijn ontzettend blij en ongelofelijk trots met het prachtige resultaat en de samenwerking. Maar het schaduwrandje is dat we nu bij lange na niet het aantal gasten kunnen huisvesten dat we zouden willen. Geluk bij een ongeluk is wel dat we met het oude restaurant nog minder gasten hadden kunnen ontvangen. En we kijken positief naar de toekomst, waarin we weer volop kunnen doen waar we goed in zijn. ”

Contact

Ook beter bouwen?

Neem contact met ons op voor kwaliteit en maatwerk.

Utrecht
Utiliteit en speciale projecten

Arjan Schothorst
030 – 262 78 72 info@vios-bouw.nl