Stadsbrouwerij RoodNoot ligt net over de Gele Brug in het Utrechtse Leidsche Rijn. Een prachtig project waar we mochten werken aan de restauratie en transformatie van de monumentale boerderij uit 1880 tot stadsbrouwerij met horeca. Afgelopen 14 mei was de officiële opening van het pand.

Het is een ontmoetingsplek geworden voor mensen in de buurt en uit de stad. Met een proeflokaal, een duurzaam restaurant met streekproducten en ingrediënten uit de eigen tuin. En met een heerlijk terras. Hoe tof is het om tussen de brouwketels te kunnen genieten van het eigengemaakte bier? Niet alleen stadshistorisch en culinair is het een bijzondere plek. Ook het personeelsbeleid is typisch RoodNoot: een deel van de medewerkers heeft een afstand oor psychiatrische problematiek. Hier vinden ze een prettige en veilige werkomgeving om te kunnen reïntegreren op de arbeidsmarkt.

Niet voor niets dus dat we trots zijn op onze bijdrage aan de realisatie en de samenwerking. Wil Verhoeven, één van de drie eigenaren, over het project: “Ik kende VIOS van Buiten bij de Sluis, het restaurant hier verderop dat door VIOS is verbouwd. Daar hoorde ik goede geluiden over en ook wij zijn heel tevreden over de aanpak en het resultaat. Het was een intense samenwerking, waarbij vooral ook de rol van uitvoerder Jacco van Haren cruciaal was. In een moeilijke tijd met Corona en oplopende kosten is het gelukt om alles goed en op tijd op te leveren. Zeker in het samenspel met heel wat onderaannemers was dat niet altijd eenvoudig, maar de regie was gewoon in goede handen.” 

Meer weten?
Check stadsbrouwerijroodnoot.nl (of ga gewoon even langs).

Contact

Ook beter bouwen?

Neem contact met ons op voor kwaliteit en maatwerk.

Utrecht
Utiliteit en speciale projecten

Arjan Schothorst
030 – 262 78 72 info@vios-bouw.nl