Heel soms zijn er projecten die qua complexiteit en planning naar aardse maatstaven niet kunnen. Die lijken de wetten van de nuchtere logica te ontstijgen. Daar dan toch aan kunnen voldoen, daar zijn we heel erg trots op.

  • Uitvoeringstijd 8 weken, hoge tijdsdruk
  • Harde deadline door reeds geplande congressen en evenementen
  • LEAN-aanpak, 24-uurs diensten, 7 dagen per week
  • Intensieve samenwerking tussen partijen geregiseerd door VIOS

De bouw van Congrescentrum Supernova was letterlijk en figuurlijk bovenaards. Rob van der Heijden, adjunct directeur van Jaarbeurs: “Op de plaats van onze ‘koninklijke’ congres-klassiekers als de Irene- en Prins Claus Congreszaal moest een nieuw congresgebied komen met een ambiance waarin mensen in staat worden gesteld vooruit te kijken en zich open te stellen voor nieuwe inzichten: Supernova.

Vier fonkelnieuwe zalen en een ontvangst- en verblijfsgebied, voorzien van de meest moderne apparatuur en flexibel in gebruik en opstelling, zijn het resultaat. Hiervoor waren slechts de 9 weken beschikbaar waarin geen congressen worden gehouden. Van der Heijden: “Daarvoor heb je een aannemer nodig met body & brains. VIOS heeft bewezen dit soort prestigieuze projecten aan te kunnen. Als je het resultaat ziet én het succes ervan in de exploitatie, dan ben ik bijzonder verguld. Supernova is echt een vlaggenschip geworden”.

Contact

Ook beter bouwen?

Neem contact met ons op voor kwaliteit en maatwerk.

Utrecht
Utiliteit en speciale projecten

Arjan Schothorst
030 – 262 78 72 info@vios-bouw.nl